Despre…

Despre mine? Dar nu e drept sa vorbesc despre mine. Nu asta e scopul blog-ului.

Si daca as spune ceva despre mine, cum as incepe? As incepe cu „Eu…” Dar tocmai asta e lupta vietii mele: ca acest EU egoist si razvratit sa nu mai existe, ci in locul lui sa traiasca DOMNUL DUMNEZEU ISUS CRISTOS: „Am fost rastignit impreuna cu Hristos, si traiesc… dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste in mine. Si viata, pe care o traiesc acum in trup, o traiesc in credinta in Fiul lui Dumnezeu, CARE M-A IUBIT SI S-A DAT PE SINE INSUSI PENTRU MINE.” – Galateni 2:20

Scopul blogului? Sa inalte pe Cineva. ISUS HRISTOS ESTE DOMNUL! SLAVA LUI VESNIC!

Despre blog? Da, pot spune ca nu l-as fi facut vreodata daca nu m-ar fi indemnat, chiar staruitor. Te intrebi cine? Rafoindu-l, iti vei da seama. Oricum, paginile astea se adreseaza oricarui om. Totusi putini vor ramane aici si vor citi, mai ales poeziile…

Intra, te invit sa te plimbi alaturi de noi prin cele doua vieti!

Fii binecuvantat!

Anunțuri

5 gânduri despre „Despre…

 1. Repet intrebarea: doriti sa apara in blogul meu ca articol comentariul de pe agnus dei? Va intreb fiindca daca va aprob acest comentariu, va aparea comentariul meu de pe agnus ca si comentariu pe blogul meu. Ce rost are sa apara ca si comentariu la mine, in conditiile in care nu este un raspuns la ceva anume de pe blogul doua vieti?

  Apreciază

  • Da, pentru ca este in tine Viata care nu se poate ascunde. Tot ce e viu se misca, creste, se transforma. Numai ce e mort ramane pe loc, nu se mai misca, nu mai produce rod. Se micsoreaza, se chirceste, se vestejeste, apoi putrezeste.
   Dar cand Viata este in tine, oricat de mic sau de slab ai fi, tot sunt semne de viata. Un om, chiar paralizat de-ar fi, nu se poate misca, dar fiind viu, vorbeste, comunica, respira, se hraneste si poate aduce bucurie celor din jur, poate face bine altuia.
   Nu toti sunt mari in Biserica, caci inima una este, insa celulele care produc energie de exemplu, sunt enorm de multe. Fratele mult-iubit Wurmbrand spunea ca si un crestin mic, tot un crestin e. Si asa este. Nu toti suntem chemati sa fim martiri, dar toti suntem chemati sa traim micsorandu-ne pana la moarte ca Hristos sa traiasca deplin in noi si astfel sa ajungem la deplinatatea staturii Domnului Isus spre slava si gloria Tatalui vesnica. Iar procesul de micsorare se vede, nu poate ramane ascuns.
   Cine iubeste lumea petrece timp cu lumea facand lucrurile din lume. Cine Il iubeste pe Hristos, petrece timp cu Hristos, facand lucrurile Imparatiei lui Hristos. E simplu. Dupa roadele lor ii veti cunoaste.
   Cititi si comentariul celalalt de ieri in care v-am raspuns la ce mi-ati povestit.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s