Biserica ne…crestina

Biserica a ajuns astazi sa fie cladire, club, loc de socializare, specatcol (prost de altfel), loc de barfa, in unele parti ale lumii chiar discoteca, orice altceva numai strangere de credinciosi nu.

Biserica este astazi institutie inregistrata la stat care, dupa ce ia ceea ce zic pastorii ca este zeciuiala, va dau chitanta. Dar ei zic ca este Biserica Nou-Testamentala… Numai ca e dupa noul testament al pastorului, nu al Domnului. Dar trezeste-te crestine ca pastorul tau n-a murit pentru tine, si nici n-o va face vreodata atata timp cat iti ia banii fara macar sa te cunoasca in minimum necesar macar al bunului simt pentru faptul ca intinde mana dupa banii tai (ca e un leu sau o suta). „…Pastorul cel bun Isi da viata pentru oi.” – Ioan 10:11b

Biserica este astazi de multe ori o cloaca a diavolului, plina de duhuri rele si de slujitori ai rautatii si pacatului fiind condusa de oameni ai  satanei: unii stiu, unii nu stiu (ma refer la conducatori). Cert e ca cei din banci care raman acolo nu stiu. De ce? Pentru ca nu-i intereseaza. Pentru ca-si intemeiaza mantuirea pe fapte. Faptele lor. Pentru ca sunt superficiali. Pentru ca nu au discernamant spiritual. Pentru ca nu cunosc Scripurile. Pentru ca nu cunosc adevarul. Si nici Adevarul. Pentru ca nu au mintea innoita. Pentru ca, pentru ca… Ideea e ca raman, in timp ce Domnul spune ca e la usa, dar pocaitul se mandreste cu numele lui si nu-i mai trebuie nimic.

Sunt frati scumpi, pastori dedicati, surori iubite si copilasi adanci. Da, sunt oameni ai lui Dumnezeu in comunitatile crestine. Insa in adunarile mici sunt razleti, sporadici, iar in adunarile mari ei sunt extrem de rari. Si multumesc Domnului pentru ei, cei care se leapada de ei si se sfintesc. Insa starea generala si din ce in ce mai extinsa a adunarii este de apostazie. Domnul vorbeste de lepadarea de credinta de la sfarsitul vremurilor, iar crestinii se uita in lume si dau exemple. Dar ce treaba are lumea? Lepadarea de credinta preuspune credinta. Pai lumea are credinta? Numai credinciosul are credinta. Lumea nu. Apostazia sau lepadarea de credinta are loc in Biserica. Si numai putini credinciosi stiu asta. De ce? Din cauza ignorantei nu doar in ceea ce priveste Scriptura, ci si in cultura generala, in cunostinte, dar mai ales in gandire logica, judecata. Asta e din pacate adevarul.

Vei gasi aici articole legate de ce este Biserica biblic si ce este faptic astazi. Te invit sa citesti, sa te trezesti, sa te pocaiesti si sa schimbi macazul indreptandu-te dupa Scriptura, nu dupa oameni. Alearga in bratele Domnului Isus!

Vreau sa fac o precizare: sunt locuri de strangere care, desi nu sunt in totalitate dupa randuiala apostolilor, totusi au pastori sinceri, credinciosi, devotati si care urmaresc binele adunarii si lupta pentru el. Sunt pastori buni, oameni ai lui Dumnezeu, si acea comunitate de credinciosi merge bine spiritual pentru este sub binecuvantarea Domnului. Insa sunt prea putine. Si durerea este ca fiecare, dar absolut fiecare adunare crestina crede ca ei sunt dupa Scriptura cand cele mai multe azi (si din ce in ce mai multe) nu sunt.

Fii binecuvantat!

Reclame