Iertarea tuturor pacatelor

„<<Cand le-a vazut credinta, Isus a zis: <Omule, pacatele iti sunt iertate!>>> – Luca 5:20

<<Iertarea pacatelor>>

Cand un pacatos crede in Domnul Isus, este iertat de toate pacatele, sau numai de cele din trecut?

Oamenii impart pacatele lor deseori dupa trecut, prezent si viitor. Dar Dumnezeu nu face aceasta deosebire. El vede viata noastra din prima clipa pana in ultimul ceas. El vede pacatele noastre; si cele de mult uitate, si cele care inca nu sunt infaptuite. Dumnezeu le vede ca un intreg. Dar si mai mult: Dumnezeu a vazut pacatele noastre inainte cu doua mii de ani. Toate pacatele noastre erau atunci in viitor, dar Dumnezeu le-a vazut si le-a pus pe Domnul Isus. Si Domnul Isus a facut o ispasire care este valabila pentru toti cari care se intorc la Dumnezeu si cred in El. Daca ar mai fi numai un pacat care nu ar fi ispasit de Domnul Isus, acesta ar ramane pe veci neiertat.

Multumiri fie aduse lui Dumnezeu, caci credinciosul stie ca fiecare pacat din viata lui a fost purtat de Salvatorul sau pe cruce la Golgota! Toata vinovatia vietii lui, de la leagan pana la mormant, a fost stearsa in momentul in care a crezut in Hristos.

Iata ce mare este lucrarea lui Dumnezeu si a Domnului Isus! Are si cititorul nostru bucuria ca pacatele sale sunt iertate, ca Dumnezeu nu-Si mai aduc e aminte de ele? Daca o are, este fericit; daca nu o are, chiar acum poate sa-L primeasca prin credinta pe Mantuitorul care nu oboseste iertand. Vino chiar acum la Isus!”

Ciatatul este din Samanta buna, miercuri, 29 mai 2002

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s