Dumnezeu raspunde celui cu care este in relatie

„<<Nu va ingrijorati de nimic, ci in orice lucru aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.>> – Filipeni 4:6

<<Daca ramaneti in Mine si daca raman in voi cuvintele Mele, cereti orice veti vrea si vi se va da.>> – Ioan 15:7

<<Vorbiti: Dumnezeu va aude>>

<<Rugaciunea este intemeiata pe imensul privilegiu de a avea interse comune cu Dumnezeu.  O rugaciune facuta in Numele Domnului Isus nu poate sa fie respinsa atata timp cat stam in limitele marelui credit pe care Domnul Isus ni l-a deschis in Cuvantul Sau.

Rugaciunea cultiva si dezvolta in noi toate harurile lui Dumnezeu: umilinta, prin aratarea sincera a mizeriei noastre, credinta, care ia in stapanire promisiunile lui Dumnezeu, speranta, care se bucura mai dinainte de implinirea lor, dragostea pentru Tatal plin de duiosie cu care stam de vorba si pentru toti aceia despre care Ii vorbim Lui, rabdarea, pentru ca omul sa nu intervina si sa se agite, ci sa-L lase numai pe Dumnezeu sa lucreze.

Daca avem sentimente de ciuda impotriva cuiva, sa nu le mai ingaduim, pentru ca intai noua ne fac rau. Sa ne rugam pentru fiinta aceea si vom fi in stare s-o iubim. <<Tata, iarta-i>>, spunea Domnul Isus pentru aceia care Ii bateau cuie in maini si picioare.

A cunoaste bine Scriptura este mijlocul de a fi familiar cu voia lui Dumnezeu, iar rugaciunea va fi facuta in armonie cu aceasta si, prin urmare, va fi ascultata. Fara renuntarea la vointa proprie nu se poate astepta o ascultare din partea lui Dumnezeu.>>”

Citatul este din Samanta buna, luni, 15 ianuarie 1996

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s