Nelinistea sau increderea

„<<Intelepciunea este mai de pret decat armele de razboi. – Eclesiastul 9:18>>

<<Meditatii>>

<<Ori de cate ori un om isi permite sa fie nelinistit, sa aiba temeri sau sa se planga de ceva, trebuie sa-si socoteasca atitudinea fie ca o negare a intelepciunii lui Dumnezeu, fie ca o marturisire a faptului ca el este nerecunoscator fata de voia lui Dumnezeu.

Nici o experienta de viata nu este lipsita de multe culori. Lacrimile pot prinde lumina soarelui chiar si atunci cand se combina cu diferitele culori cenusii ale unei zile ploioase.

Meditarea la Cuvantul lui Dumnezeu si cercetarea promisiunilor Sale reprezinta elemente componente care te ajuta sa traiesti o viata de siguranta si atasat de adevar.

Tu poate nu intelegi pentru ce vrea Dumnezeu sa treci printr-o perioada dificila. Poate sa fie greu sa vezi biruinta in intuneric, dar Dumnezeu stie potentialul vietii tale, pe care il sustine, si El Se angajeaza sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput. Chiar daca te simti despartit de Dumnezeu printr-un zid, El vrea ca tu sa stii ca este preocupat de tine si nu te va lasa. Nu irosi durerile care vin in calea ta.

Multi din cei care se numesc crestini spun ca s-au increzut in Hristos in ce priveste destinul lor etern, dar par sa nu fie capabili sa se increada in El in aceasta viata, iar acest fapt arunca o umbra de indoiala asupra relatiei lor cu Mantuitorul.>>”

Citatul este din Smanata buna, marti, 17 decembrie 2002

Nota: in Biblia Cornilescu, in loc de „armele” este scris „sculele”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s