Cum iti exprimi multumirea fata de Dumnezeu pentru ca te-a mantuit?

„Un prieten i-a dat lui Julie cartea Hudson Taylor si Maria, pionieri in China, de John Pollak si i-a spus ca trebuie s-o citeasca. Am citit-o impreuna in fiecare seara. Am fost uimiti de dragostea si sacrificiul familiei Taylor pentru poporul chinez. Cu cat citeam mai mult, cu atat ne dadeam mai mult seama ca jertfa suprema voluntara a lui Cristos pentru pacatele noastre era factorul motivator aflat in spatele compasiunii lui Hudson si Maria. In adancul inimii noastre, ne-am dat seama ca aceasta familie nu a acceptat doar intelectual faptul jertfei lui Cristos pe cruce, ci ei au fost pe deplin patrunsi de el. Ei au vazut clar in jertfa lui Cristos propria jertfire a lui Dumnezeu din dragostea Sa plina de compasiune pentru oameni. Familia Taylor a considerat ca singurul mod de a-si exprima multumirea fata de Dumnezeu era sa duca dragostea Lui si altora.”

Citatul este din cartea „Afganistan, lacrimile mele” de David Leatherberry & Bob Abbott, capitolul 4 „Rasunetul unei chemari”, pg. 42 ultimul paragraf si pg. 43 in continuare pana la finalul paragrafului.

Eu cum imi exprim multumirea fata de Dumnezeu? Venind in fiecare zi doar cu cereri??? Nevoile mele, problemele mele, familia mea, dorintele mele, neajunsurile mele, nedreptatile mele, durerile mele, temerile si ingrijorarile mele…??!! Cate o multumire cu gura pe ici, pe colo…

Dar practic, fac ceva special pentru a multumi??????????

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s