Esti sigur, Doamne?

Aici Max Lucado da un exemplu din propria lui viata.

„… Zilele trecute, faceam jogging prin cartier, si era cam innorat. Nu erau nori de ploaie, ci nori de indoiala. Provocarile vietii pareau sa depaseasca resursele, iar eu ajunsesem sa ma indoiesc de abilitatile mele. Si, ca sa fiu sincer, puneam la indoiala intelepciunea lui Dumnezeu. Esti sigur ca sunt omul potrivit pentru treaba asta? fusese tema rugaciunii mele.

Se pare ca Dumnezeu chiar a vrut sa-mi raspunda, deoarece am auzit un raspuns. Unul care venea din inaltime. Unul dintr-o voce profunda, tunatoare: <<Te descurci foarte bine!>> M-am oprit ca mort in pantofii mei sport si m-am uitat in sus. Nevazand nimic printre nori, mi-am indreptat atentia inspre acoperisul unei case. De acolo, imi facea cu mana un zugrav imbracat in alb si aplecat catre o fereastra de fronton. I-am facut si eu cu mana. Ma minunam si aproape ca il intrebam: <<De unde stiai ca aveam nevoie sa aud asta?>>”

Citatul este din „Vindecare de o viata banala”, capitolul 4 „Studiaza-ti personalitatea”, pg. 47 ultimul paragraf si pg. 48 in continuare primul, si apoi al doilea paragraf.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s