Poti urca numai cand esti gata sa te apleci

Voi cita mai jos ceva extraordinar. Intreaba-te: ce faci cand tu esti o piatra tare si te intalnesti in viata cu o alta piatra, la fel de tare ca tine? Cine cedeaza? Citeste cu atentie!!!

„Slujitorii rezista incapatanarii. Ulrich Zwingli a avut un astfel de spirit. In timpul Reformei in Europa, el a promovat unitatea. Intr-un anume punct, s-a trezit in dezacrod cu Martin Luther. Zwingli nu a stiut ce sa faca atunci. Insa, intr-o dimineata, a aflat raspunsul pe coasta unui munte din Elvetia. A privit doua capre ce traversau o carare ingusta, din directii opuse, una coborand, cealalta urcand. Intr-un anumit punct, cararea ingusta le-a impiedicat sa treaca amandoua in acelasi timp. Cand s-au vazut, au dat inapoi, si-au plecat captele ca si cum ar fi fost gata sa se impunga. Atunci s-a intamplat un lucru minunat. Capra care urca s-a intins pe carare, iar cealalta a calcat pe spatele ei. Primul animal s-a ridicat si si-a continuat urcarea. Zwingli a remarcat ca acea capra a reusit sa urce tocmai pentru ca a fost gata sa se aplece.”

Citatul este din „Vindecare de o viata banala”, capitolul 15 „Nu fi prea mare pentru a face lucruri mici”, pg. 157 ultimul paragraf si 158 in continuare, primul paragraf.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s