Zadarnicirea planului lui Dumnezeu

„dar fariseii si invatatorii Legii au zadarnicit planul lui Dumnezeu pentru ei…” – Luca 7:30

Cuvantul asta nu mai are nevoie de vreo explicatie. Este atat de clar si de curat, incat cine se poate rataci? Numai acela care nu vrea sa vada adevarul. Sau il vede, dar nu vrea sa il recunoasca.

Orice om poate zadarnici planul lui Dumnezeu cu privire la viata lui.

Dumnezeu vrea mantuirea pentru toti. El a daruit ce a avut mai scump pentru toti oamenii, fara deosebire: „Domnul… doreste ca nici unul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta.” – 2 Petru 3:9b

Dar pentru ca te-a creat liber ca alegere, Ii poti zadarnici planul facand voia ta pana la mormant.

Chiar daca ai umblat cu El, ai libertatea sa te intorci la vechiul stapan. Ce te-ar putea face sa crezi ca de la vechiul stapan, pleci la Domnul cand se incheie viata ta?

Fiul risipitor s-a intors acasa. Dar putea sa nu se intoarca, ci sa ramana departe de casa si de tatal lui, si sa moara acolo, printre straini.

Sfarsitul e important (Eclesiastul 7:8a). Nimeni nu face exceptie de la regula! „… uitati-va cu bagare de seama la sfarsitul felului lor de vietuire, si urmati-le credinta!” – Evrei 13:7b

Oamenii pot zadarnici planul lui Dumnezeu pentru ei, chiar si cei credinciosi. Ai puterea sa-ti alegi faptele, cuvintele, gandurile. Ele te pot apropia de Domnul, sau te pot departa. Daca esti copil al lui Dumnezeu si nu vezi asta, cerceteaza-te!!!

Domnul meu, fa-ne in stare sa ramanem in planul Tau pentru viata pe care ne-ai dat-o pe pamant ca s-o traim pentru Tine si pentru slava Ta! Amin!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s