Poezii

N-am avut niciodata vreo legatura cu poeziile. Nu-mi placeau in mod deosebit, nu le citeam, desi, daca intalneam vreuna care-mi mergea la suflet, o consideram o poezie frumoasa. Plangeam daca avea har, dar atat. Nu mi-am propus niciodata sa ma apuc sa citesc poezii.

Nu cautam poeziile. Dar stiam ca daca au har, pot schimba launtrul unui om. Totusi, nu citeam poezii.

Intr-o zi  am primit prima strofa din prima poezie. Eram in rugaciune. Trecuse o saptamana arida spiritual. Nu mai simteam prezenta Domnului ca inainte. Ma cercetam sa gasesc bariera dintre mine si Domnul. Nu gaseam nimic. Plangeam inaintea Domnului meu cand am primit prima strofa din poezia „Cat sunt astazi de netrebnic”. Sunt afisate pe site in ordinea in care le-am primit.

Am scris atunci, in genunchi, ce am primit. Dupa rugaciune, am continuat sa scriu. Curgeau versurile, strofele. Si a fost prima poezie.

Apoi au urmat si altele. Sunt bucati de har pe care ma bucur sa le pun la dispozitia ta. Mi s-au dat pentru tine, oricine ai fi! „Sunt felurite daruri, dar este acelasi Duh;… Si fiecaruia i se da aratarea Duhului spre folosul altora.” – 1 Corinteni 12:4, 7

Daca esti al Domnului, citeste si intareste-te, sau vino acasa daca esti departe! DACA ESTI DEPARTE, RATACIT, PACALIT DE CEL RAU, PENTRU TINE MA ROG. PENTRU TINE MI S-AU DAT ACESTE POEZII. INTOARCE-TE DIN NOU LA TATAL TAU!

Daca nu-L cunosti pe Domnul, citeste si intoarce-te. DACA NU-L CUNOSTI PE DOMNUL ISUS, MANTUITORUL TAU, VINO LA EL, ADU PACATELE TALE LA CRUCEA LUI, SI DA-I INIMA TA. PENTRU TINE MA ROG. PENTRU TINE MI S-AU DAT ACESTE POEZII. INTOARCE-TE LA TATAL TAU!

Ma rog ca Dumnezeu sa schimbe launtrul tau prin poeziile pe care mi le-a dat pentru tine!

Nu uita: DOMNUL VINE! MARANATA!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s